Lanterna Premium Camping Resort 4*

Vodilni Camping
Resort v Istri.

Nagrajeno kamp letovišče Lanterna Premium Valamar je eno izmed največjih kampov na Hrvaškem.

Ponuja družinski vodni park s 1.350 m² vodne površine v 4 bazenih, lokacijo ob morju na zelenem polotoku Lanterna, več barov ter restavracij.

Vse mobilne hišice vključujejo klimatsko napravo, brezplačen Wifi, popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico, pokrito teraso s predelom s sedežno garnituro ter parkirni prostor. V restavraciji z jedmi po naročilu si lahko privoščite bogat izbor lokalnih specialitet in mednarodnih jedi. Poreč z Evfrazijevo baziliko, ki je pod Unescovo zaščito, je oddaljen 13 km.

PREDNOSTI

Osupljiva lokacija

Aquamara Lanterna

Nov družinski vodni park obsega raznolične tobogane in atrakcije za otroke, 4 obnovljene bazene, nov otroški bazen, vodne tobogane ter piratsko ladjo.

Tematske restavracije

Izjemna izbira tematskih restavracij in barov vam omogoča, da raziskujete različne ambiente in kuhinje na atraktivnih lokacijah v kampu.

Ob plaži

Ob samem morju vzdolž celotne obale kampa je urejena 3-kilometrska kolesarska steza in sprehajališče, prilagojeno družinam z otroki.

Bar

Sprostite se lahko v baru Adria Beach ali v kavarni Belvedere s pogledom na slikovito zgodovinsko mesto Novigrad, ki je oddaljeno 8 km.

Večerni program

V nastanitvi pogosto organizirajo številne dogodke z glasbo v živo in podobne prireditve, v klubu Maro pa prirejajo dejavnosti za otroke.

Sport Park

Sport Park je dobil novo multifunkcionalno igrišče, s katerim je postal prava športno-rekreacijska oaza sredi kampa.